"Want hoe gaat het eigenlijk met jou?"

Op wehelpen.nl/heerenveen kun je elkaar vinden als je best een keer iemand wil helpen of zelf wat hulp nodig hebt. Voor een eenmalig klusje, of voor gezelschap op de wat langere termijn. Zodat jij als mantelzorger ook even tijd voor jezelf hebt. Of op die manier door een buurtgenoot wordt geholpen met iets dat lastig voor je is. Want hoe gaat het eigenlijk met jou? 

Zorg draait om mensen
Patientenfederatie NL en Zorgbelang NL willen graag dat de zorg om mensen draait. Juist nu de zorg verandert. Samen zoeken we mensen die hun ervaringen willen delen om de zorg te verbeteren. Dit kan gemakkelijk door het invullen van een vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl.

Mijnkwaliteitvanleven.nl is voor:

  • Mensen die door het ouder worden belemmeringen ervaren
  • Mantelzorgers die zorgen voor hun kind, partner, een ander familielid of bekende
  • Mensen met een chronische ziekte of beperking
  • Iedereen die nadenkt over een gezonde leefstijl

Vragenlijst
Met de online vragenlijst breng je jouw eigen situatie in beeld. De vragen zijn gericht op het dagelijks leven, gezondheid en hoe je jouw omgeving en eventuele zorg daarbij waardeert. 

Wil je meedoen?
Fijn! Je ontvangt direct na aanmelding de vragenlijst per e-mail. Na het invullen ontvang je een persoonlijk overzicht met daarin jouw eigen uitkomsten. Dit kan je helpen in gesprek te gaan met familieleden, zorgverleners of iemand van de gemeente bijvoorbeeld. En in het anonieme totaaloverzicht kun je zien hoe het met de kwaliteit van leven in jouw stad is gesteld. Zodat je weet hoe het eigenlijk met anderen in jouw omgeving gaat.