organiseren informatief programma voor ouderen

Wanneer:
18 juli 2019
Tijdsduur:
5 maanden, 2 weken
Trefwoorden:
gastvrouw/gastheer, presentaties
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

organiseren informatief programma voor ouderen

Met als doel om ouderen en alleengaanden te activeren en met elkaar in contact te laten komen, organiseert Thuiszorgorganisatie Buurtzorg Heerenveen sinds juli 2017 de Buurtlunch. Deze wordt elke eerste dinsdag van de maand georganiseerd in Tostibar Groovy Tosti aan de Lindegracht te Heerenveen en begint om 11.00 uur
Voorafgaande aan de lunch krijgen de bezoekers een informatief programma van een uur aangeboden, die aansluit bij hun interessegebied.
De onderwerpen lopen uiteen van informatie over babbeltrucs, veilig pinnen tot een presentatie van Stichting Oud Heerenveen, maar soms is er ook een gezellige ochtend met muziek en een spel. De opkomst is goed te noemen: er zijn steeds 10 tot 20 mensen die de Buurtlunch bezoeken. De consumpties zijn voor eigen rekening, maar men mag ook aanwezig zijn zonder iets te bestellen. Om 12.00 uur is iedereen vrij om te blijven lunchen.
Voor deze activiteit zoeken de verpleegkundigen van de Buurtzorgteams Heerenveen Centrum en Noord vrijwilligers om als gastvrouw/heer te fungeren én om later ook de organisatie op zich te nemen.

aangepast: 18 juli 2019
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.