Hulp voor klussen in huis en tuin en vervoer

Trefwoorden:
klusjes, klusjes in en rondom het huis, klussen in huis, klussen tuin, vervoer, vervoer naar afspraak
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Hulp voor klussen in huis en tuin en vervoer

Ik ben een vrouw van 55 jaar sinds november 2019 wonend in Elsloo (Fr) en ik zoek hulp voor klussen in en om het huis en de tuin.

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest als yoga en meditatie docente en sinds 2017 was ik helaas door ziekte gedwongen te stoppen. Door de chronische ziekte kan ik fysiek nog maar heel weinig doen en lig ik het grootste deel van de dag op bed. Via WMO krijg ik waarschijnlijk hulp voor het huishouden.

Mijn vriend is er regelmatig in de weekends, hij woont 160 km te ver, heeft nog thuiswonende kinderen en is herstellende van een burn-out dus kan ook niet alles voor me opvangen. Verder ken ik hier in de omgeving nog geen mensen.

Het zou heel fijn zijn als ik via deze site iemand kan vinden die me wil helpen met klussen nu ik net verhuisd ben zijn er nog veel klusjes als katenluikje maken, lampen ophangen e.d. En zodra het voorjaar is zou ik graag de tuin wat groener en bloemrijker zien (achter is een groot stuk betegeld) maar alle hulp is momenteel heel erg welkom. Maar wel voor overdag want s avonds heb ik meestal helemaal geen energie ook niet om te praten.

Omdat ik zelf geen rijbewijs heb (sinds kort wel een scootmobiel) zou iemand met een auto die me af en toe ergens heen kan brengen ook heel erg welkom zijn.

aangepast: 26 november 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.